YouSave.dk forhandler både stilrene LK-stikkontakter og Nordtronic lamper til hjemmet

YouSave.dk har et stort udvalg af elektronik og gadgets til gode priser. Læs bl.a. her om lamper fra Nordtronic samt om en smart LK-stikkontakt.

Optimer belysningen i dit hjem med Nordtronic

YouSave.dk har alt i el-artikler og elektronik, og hvis du søger gode priser på kvalitetsprodukter, så kan du med sikkerhed finde præcis det, du skal bruge, hos dem. De sælger nemlig både til private og til professionelle installatører og entreprenører, og alle de forskellige produkter, du finder på deres hjemmeside, forhandles naturligvis til en god pris. Dette gælder også for de af produkterne, der produceres af anerkendte mærker som Daxtor og Nordtronic, som begge er specialister inden for lamper og spots. Nordtronic har et stort udvalg af spots til alle formål, der spænder lige fra store og små spots til indbyggede, eksterne og mobile spots. Spots er gode til institutioner og rum, hvor det ikke er lampen som objekt, der skal være i fokus, men derimod den gode belysning. Der er desuden forskel på, om det er en hall, et showroom, en butik, et klasseværelse eller en gang, der skal oplyses. Nordtronic har mange smarte løsninger til professionelle og kan helt sikkert hjælpe dig med at få den ønskede belysning. Find de helt rette spots fra Nordtronic på www.yousave.dk, hvor du får de bedste priser samt gode tilbud på udvalgte produkter. De er helt up to date med de nyeste teknologier og tendenser inden for tech og elektronik.

En LK-stikkontakt kombinerer funktion og design

Søger du i samme omgang en god stikkontakt, så bør du overveje en LK-stikkontakt, som du kan finde hos YouSave.dk til en rigtig god pris. De køber rigtig stort ind, og derfor har de også Danmarks billigste priser. Så hvis du søger en god el-grossist, så er yousave.dk et godt sted at kigge hen. LK-stikkontakter fra serien Fuga findes både i hvid, grå og metallisk og er af bedste danske design. Lauritz Knudsen har designet stikkontakterne ud fra det princip, at selv de mindste elementer i vores hverdag kan designes for at opnå det perfekte afbalancerede hjem eller rum. En LK-stikkontakt er både smart og smuk og giver en elegance til rummet. Du kan finde mange forskellige modeller såvel som tilbehør i form af rammer, stikdåser og afbryderskruer. De har et stort udvalg af LK-stikkontakter til de bedste priser. Læs mere på siden, og find de flotte stikkontakter fra Fuga serien, som er en klassiker i både ind- og udland. Det er der god grund til, for en LK-stikkontakt er et både funktionelt og æstetisk objekt, som virkelig brillerer i sin enkelthed og sin sans for balance, berøring og udseende. Klik ind på siden, og læs meget mere om de forskellige modeller.