Varmtvandsbeholder – hvad skal du vælge?

Der kan være mange gode grunde til, at du ønsker at udskifte din varmtvandsbeholder. Måske svarer effekten eller størrelsen ikke længere overens med det reelle forbrug i husstanden. Eller måske ønsker du at skifte over til en anden variant, hvilket muligvis kræver en ny rørføring. Det kan også være, at du f.eks. bor i en fritidsbolig, hvor der ikke tidligere har været installeret en varmtvandsbeholder. Varmtvandsbeholdere kommer i adskillige varianter både mht. volumen, effekt og opvarmning, og det kan derfor også være en god idé at undersøge markedet.

Hvordan fungerer en varmtvandsbeholder?

Hos DBVVS kan vi tilbyde dig en rustbeskyttet og slidstærk varmtvandsbeholder i størrelserne 7 til 500 liter. De er samtidig energibesparende takket være deres isolering med polyuretanskum En varmtvandsbeholder opvarmer brugsvandet i boligen – den gør kort og godt brug af varmelagring via vand. Den fungerer ved, at beholderen løbende fyldes med uopvarmet vand, der via et varmelegeme opvarmes og fordeles rundt i boligen. Varmen kan blive hentet fra bl.a. olie- eller pillefyr samt centralvarme og fjernvarme, hvorfor der er mange modeller på markedet.

Afstem effekt og størrelse inden dit køb

Det vigtigste er at afstemme beholderens effekt og volumen – så mængden af vand i beholderen reelt set svarer til husstandens daglige behov og bliver løbende udskiftet. Det kan derfor være et problem med en for stor beholder, ligesom du selvfølgelig heller ikke må have en for lille beholder, så du kommer til at mangle varmt vand. Hos DBVVS anbefaler vi generelt de store modeller til opvarmningen af hele boligen, mens de mindre passer ideelt til fritidsboliger såsom sommerhuset. Du kan under sidstnævnte kategori bl.a. vælge en mindre beholder, der passer ind under køkkenvasken.

Hvem står bag DBVVS?

DBVVS står for Danmarks Billigste VVS – vi kan give nogle af landets skarpeste priser på VVS-produkter, men holder stadig et højt kvalitetsniveau på såvel produktsortiment som produktrådgivning – vores medarbejderteam har mange års erfaring inden for de forskellige VVS-områder. Du kan derfor regne med en grundig rådgivning, hvis du står og skal vurdere, hvad der passer bedst til dine nuværende forhold. Vores produkter kommer direkte fra fabrikken – uden fordyrende mellemled, hvilket kommer dig til gode som forbruger. Du kan vælge at købe din varmtvandsbeholder hos os og lade din egen VVS’er hjælpe dig med monteringen. Vi står dog også altid klar med tilbud på montering af varmtvandsbeholdere, ligesom vi kan reparere dem. Så gå på jagt efter din nye varmtvandsbeholder allerede i dag!