Sådan sælger du din gamle elektronik

Har du ligesom mange andre danskere gammel elektronik liggende i skuffen, som bare ligger og samler støv. Så kan du rent faktisk få penge for dem på flere forskellige måder, og du gør ikke bare dig selv en tjeneste men også miljøet. Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du sælger din gamle elektronik.

Et grønnere valg

En af de største fordele udover, at du kan få penge for at sælge din elektronik er, at du gør noget godt for miljøet. I dag er vi vant til at skifte vores elektronik rigtig hurtigt ud, så snart der kommer nye modeller, eller de fejler det mindste. Hvis du også udskifter tit, så har du helt sikkert mange ældre telefoner og andet, som faktisk virker helt fint. Du kan eventuelt Sælg din iPhone til familie, venner, på FaceBook eller til en forhandler!

Sælg den til virksomheder

Det er især i dag blevet populært at sælge sin elektronik til virksomheder, som specialiserer sig i at sælge brugt elektronik. Mange synes, at det kræver for meget at sælge på sider såsom GulogGratis og FaceBook, da det kan tage meget tid. At sælge til en forhandler er derfor ofte en hurtigere og nemmere måde at tjene penge på din brugte elektronik, da du blot skal indlevere eller sende pakken, og så klarer forhandleren resten!

Byt din gamle elektronik til nyt

I dag har du faktisk også muligheden for at indlevere din gamle elektronik, når du køber nyt. Butikken vurderer altså genstandens pris, hvor du herefter får trukket værdien fra den oprindelige købspris. Dette er altså også en nem måde at spare penge på, og du gør derudover også noget godt for miljøet, da butikken blot videresælger eller genbruger komponenter fra din elektronik. Skal du eksempelvis købe en ny IPhone, kan du hos Power og Elgiganten indlevere din nuværende mobil og spare penge!