Sådan kan manglende videoovervågning koste penge

Hvis du ikke har videoovervågning i din virksomhed, kan du risikere at opleve en række uheldige hændelser, som kan have store konsekvenser for din virksomhed. Det kan i værste fald være en dyr affære og ærgre dig længe.

Et tyveri uden beviser

For eksempel kan en tyv stjæle materialer eller produkter fra din virksomhed. Uden videoovervågning kan det være svært at identificere gerningsmanden og få kompensation for tabet. Videoovervågning kan også have en præventiv effekt på tyve, hvilket kan være et problem for din virksomhed, hvis I er de eneste, der ikke har det. Læs mere her for at lære om mulighederne for videoovervågning. Du vil muligvis opdage, at det kan være en fornuftig investering.

Har du en mistanke om, at medarbejdere i din virksomhed misbruger deres stillinger, kan du med videoovervågning se, om medarbejderne overholder virksomhedens regler og procedurer. Gør kun dette ved særlig stærk mistanke, da videoovervågning også bør holde en vis etisk standard.

Handl hurtigt med videoovervågning

En anden ulempe ved ikke at have videoovervågning er, at du ikke vil være i stand til at overvåge, hvad der sker i din virksomhed, når du ikke er til stede. Hvis der er en nødsituation, som kræver din umiddelbare opmærksomhed, vil du ikke være i stand til at handle hurtigt, hvis du ikke kan se, hvad der sker.

Med nye kameraer og brugen af AI, kan videoovervågning i dag gøre mere for virksomheden end tidligere, der er f.eks. mulighed for brandovervågning, hvor videosystemet kan fungere som en ekstra branddetektor. Du kan også indstille det til at registrere de biler, lastbiler og andre kørertøjer der kommer på din virksomhedsområde.

Alt i alt kan videoovervågning i din virksomhed være med til at modvirke tab af materialer og produkter, misbrug af medarbejderstillinger og dårlig omtale blandt kunderne. Derfor er det vigtigt at overveje at implementere videoovervågning for at undgå disse uheldige hændelser.