Overvågningskamera og videoovervågning

Hvis du leder efter et overvågningskamera til at holde øje med din ejendom, har du et par forskellige muligheder at vælge imellem. Tårnkameraer er et godt allroundvalg til udendørs overvågning, mens kuppelkameraer er godkendt til udendørs brug og tilbyder et mere æstetisk tiltalende design. De kræver dog en vis vedligeholdelse, da snavset glas kan påvirke billedkvaliteten om natten. Bull Surveillance-kameraer er en anden mulighed at overveje, især hvis du leder efter et overvågningskamera, der ikke kræver meget vedligeholdelse. Uanset hvilken type overvågningskamera du vælger, er de på hjemmesiden her for at hjælpe dig med at finde det rigtige overvågningskamera til dine behov. Ring ind til dem, så besvarer de gerne alle dine spørgsmål og hjælper dig med at finde det rette overvågningskamera.

Vigtige ting om overvågningskamera

1. Vælg altid en kablet løsning, hvor det er muligt. Trådløse kameraer kan være ustabile og mister let forbindelsen.
2. Vælg et “tårn”-kamera, hvis det skal placeres under 4 meter. Det kræver minimal rengøring.
3. Vælg et kamera med 4 eller 8 megapixel, det er det mest solgte og derfor det bedste til prisen.
4. Placér kameraet så du undgår at få forhindringer som f.eks. nedløbsrør og overhæng med i billedet.
5. Vælg et objektiv, der passer til din opgave, og hvis du er i tvivl, skal du vælge et variabelt objektiv: 2.8 mm- eller 4 mm-objektiver er gode til oversigter, da de giver et godt overblik over området

Kan man installere overvågningskamera selv?

Ja, det kan man faktisk godt. Det er i bund og grund et spørgsmål om at få kablet ud til kameraet og skrue det op. Alle deres sikkerhedskameraer leveres med alt til installation, undtagen værktøj selvfølgelig, men der er skruer, rawplugs, skabelon til placering og montering for at gøre det vandtæt. Når du har sat tingene op og kontakten er slået til, kan de hjælpe dig med resten. Hvis du hellere vil bruge din tid på noget bedre, så bestil en tekniker her hos dem, så kan de sætte det hele op for dig. Læs mere om konceptet på hjemmesiden.

Dette værktøj skal du bruge til montage:

– TRÆ: Skruetrækker eller skruemaskine (bit: PH2)
– MUR/BETON: Boremaskine med 6mm bor + Skruetrækker eller skruemaskine (bit: PH2)