Moderne mødeplanlægning system

Er du på udkig efter et moderne mødeplanlægning system? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Det er nemt og effektivt at lave mødeplanlægning med Pronestor Planner. Med rumbookingssystemet kan du se på én visning, om dine deltagere er ledige, booke et mødelokale, der passer til din mødekapacitet, tilføje catering og udstyr, informere receptionen om besøgende og fakturere dit omkostningscenter. Alt sammen i ét flow. Med Pronestor Planner kan du være sikker på, at dine møder vil forløbe gnidningsløst og effektivt. Planlæg dit næste møde med lethed ved hjælp af Pronestor Planner og undgå vanskeligheder fremover når du laver mødeplanlægning.

Gør mødeplanlægning til en leg

Hvis du bruger Outlook til Office 365, kan du nu booke møder og ressourcer direkte i appen! Med Pronestor Planner add-in’et er det ikke nødvendigt at forlade din indbakke for at lave mødeplanlægning. Pronestor Planner er bygget direkte på Microsofts nyeste platform og er tilgængelig for Outlook til Windows, Outlook til Mac og Outlook Web. Det har aldrig været nemmere at booke møder og ressourcer. For flere oplysninger om hvordan du bruger Pronestor Planner add-in til Outlook, se hjælpesiden inde på hjemmesiden, hvor du også kan læse meget mere om effektiv mødeplanlægning. Leder du efter et praktisk og fleksibelt mødebookingssystem, så du kan lave mødeplanlægning uden de store udfordringer? Så skal du ikke lede længere end til det mobile bookingsystem her på hjemmesiden. Med dette system kan du booke et mødelokale på farten og få adgang til dine mødeplanlægning via en hvilken som helst smart enhed. Uanset om du bruger en iPhone, iPad eller Android-enhed, gør dette system det nemt for dig at få det mødelokale, du har brug for. Book nu, og gør dit næste møde til en leg!

Alt det rigtige udstyr til mødeplanlægning

Det er afgørende for, at dit møde bliver en succes, at du har alt det rigtige udstyr til det. Pronestor Planner gør det nemt at finde og booke mødelokaler med alt det nødvendige udstyr. Du skal blot søge efter lokaler med de ønskede faciliteter og booke dem direkte fra din mobil, tablet eller computer. Du kan også invitere kolleger til at deltage i mødet, uanset hvor de befinder sig. Dette gør Pronestor Planner til det perfekte værktøj til at arrangere videokonferencer og andre møder med lethed.