Luft til vand-varmepumper er en fremragende investering

Luft til vand-varmepumper er en fremragende investering for dem, der har olieovne. De kan spare mange penge med tiden, selv om de kan være dyre at købe i starten. Luft til vand-varmepumper er utroligt effektive og bruger mindre energi end traditionelle olieovne. De er også meget bedre for miljøet, da de udleder langt færre skadelige forurenende stoffer i atmosfæren. Luft til vand-varmepumper er et godt valg for alle, der ønsker at spare penge og hjælpe miljøet. Tag del af at hjælpe miljøet og køb en luft til vand varmepumpe allerede i dag, til en kanon skarp pris gennem hjemmesiden her.

Få til tilskud til at installere luft til vand varmepumpe

Hvis du overvejer at installere en luft-til-vand-varmepumpe, kan du måske få et tilskud til at dække omkostningerne. Regeringen tilbyder et Renewable Heat Incentive (RHI), som giver økonomiske incitamenter til at fremme udbredelsen af vedvarende opvarmningsteknologier som f.eks. luft-til-vand-varmepumper. For at være berettiget til RHI skal din varmepumpe være installeret af en akkrediteret installatør og opfylde visse energieffektivitetskriterier. Du skal også få dit system regelmæssigt serviceret og føre regnskab over den energi, det producerer. Hvor mange penge du kan modtage fra RHI afhænger af en række faktorer, herunder hvilken type og størrelse varmepumpe du installerer.

Luft til vand varmepumper fungerer ved at bruge luften

Luft til vand-varmepumper fungerer ved at bruge luften udenfor til at opvarme et kølemiddel, som derefter bruges til at opvarme vand inde i enheden. Denne proces begynder med den udendørs enhed, som suger luft ind og sender den gennem en varmeveksler. Varmen fra udeluften overføres til kølemidlet, som derefter sendes til kompressoren. Kompressoren hæver kølemidlets temperatur, hvorefter det sendes ind i den indendørs enhed. Denne enhed er normalt integreret med varmtvandsbeholderen og fungerer som styresystem for hele processen. Når kølemidlet har passeret gennem den indendørs enhed og opvarmet vandet, vender det tilbage til den udendørs enhed for at begynde cyklussen igen.