Lad din bil op med grøn strøm

Hele vores samfund skal være grønnere. Et sted der er stille og rolig på vej mod en grønnere fremtid, er biler. Flere og flere biler er begyndt at køre på el, men det kræver, at der er mulighed for opladning. Det er muligt at få en plug-in hybrid bil, som både kører på brændstof og el. Hvis man har en elbil, har man brug for en ladeboks. Man ejer selv ladeboksen og får automatisk tilbagebetaling af elafgift for hver kWh, man bruger hjemme.

Montering af ladeboks

Har du en elbil, så prøv vores ladeboks. Det er muligt at få hjemmelader med hurtig 11 kW opladning. Samtidig er det en nem løsning, da man kan tjekke opladningen via boksens display. Hvis du vil være lidt grønnere, så skal du vælge grøn strøm. Hvis du ikke har en garage, hvor ladeboksen kan være i tørvejr, så frygt ej. Ladeboksene kan nemlig monteres på vægge og tåler vejr og vind, som er vigtig i Danmark. Det er også muligt at få en ladeboks på en fritstående pæl.

Strøm via ladeboks

Det kan godt være et cirkus at finde hoved og hale i strøm og elregninger, men det er gjort ret simpelt. Den strøm, som man bruger derhjemme, betaler man via sin elregning til sit almindelige elselskab. Det samme gælder for den strøm, der bliver brugt via ladeboksen. Her få man dog tilbagebetaling af elafgift for den strøm, som man bruger via ladeboksen. Man får udbetalt godtgørelse på 0,95 kr. i elafgift pr. kWh. Det skal dog siges, at hvis man har solceller, jordvarme, elvarme, luft-til-vand-varmepumpe eller lignende, får man ikke tilbagebetaling af elafgift. Så hvis du skal ud at købe ny bil, kan der være nogle forudsætninger, som du skal have styr på inden. Kom godt i gang med en grønnere hverdag med en ladeboks.