Hurtig og nem dessert opskrifter til enhver lejlighed
Uanset om du er på udkig efter en hurtig godbid efter middagen eller noget særligt til en kommende begivenhed, vil disse fem nemme dessertopskrifter helt sikkert blive et hit. Med et minimum af ingredienser og enkle instruktioner kan du nemt lave den perfekte dessert på ingen tid. Lad os komme i gang med at kigge på nem dessert opskrifter du kan lave til dine gæster, når de kommer på besøg
Nem dessert opskrifter: No-Bake Cheesecake
Denne cremede og overbærende cheesecake er den perfekte måde at afslutte et måltid på. Alt du skal bruge er flødeost, sukker, grahamsmel, smør, vaniljeekstrakt og din yndlingsfrugt som topping (valgfrit). Du skal blot kombinere alle ingredienserne sammen i en skål, undtagen toppingen. Når alt er blandet jævnt sammen, trykkes det ud i bunden af en 8-tommers springform og sættes på køl, indtil det er stivnet. Når du er klar til at servere, kan du toppe med din yndlingsfrugt og nyde!
Chokolade Peanut Butter Bars
Chokolade peanutbutterbarer er en klassisk dessert, der aldrig bliver gammel. For at lave dem skal du bruge usaltet smør, halvsøde chokoladestykker, jordnøddesmørstykker, sødet kondenseret mælk, grahamsmel, flormelis, flormelis, vaniljeekstrakt og hakkede jordnødder (valgfrit). Smelt smørret ved svag varme, før du tilsætter chokoladestykker og jordnøddesmørstykker, indtil det er smeltet. I en separat skål blandes den kondenserede mælk med grahamsmel og flormelis, indtil det er godt blandet, før den smeltede chokoladeblanding tilsættes. Tilsæt til sidst vaniljeekstrakt, inden det hældes i en 8×8 tommer stor form foret med pergamentpapir. Stil den på køl i 1 time eller indtil den er fast, og skær den derefter ud i stænger og drys evt. med hakkede jordnødder.
Trifli med jordbærkage som nem dessert opskrifter
Hvis du er på udkig efter noget let og alligevel dekadent, så er denne jordbærtrifli lige hvad du har brug for! For at lave den skal du blot bruge angel food cake (forberedt), friske jordbær (skåret i skiver), jordbærglasur (forberedt), cool whip whipped topping (optøet) og friske mynteblade (valgfrit). Start med at skære angel food kagen i tern på 1 tomme, før du lægger halvdelen af dem i bunden af en triflieskål sammen med ½ kop jordbær i skiver. Dryp ¼ kop jordbærglasur på toppen, før du gentager processen for at lægge endnu et lag kageklatter og jordbær på hver side, som toppes med endnu ¼ kop jordbærglasur. Afslut med at sprede ½ kop cool whip på toppen efterfulgt af kviste af friske mynteblade, hvis det ønskes. Serveres afkølet eller ved stuetemperatur – den er lækker uanset hvad!