Games Workshop er garant for underholdning

Games Workshop er en virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af Warhammer-miniaturer og Warhammer-relaterede produkter. Games Workshop blev grundlagt i 1975 af tre venner, som ønskede at skabe deres eget krigsspil med miniaturer. Games Workshop er siden da blevet en af de største virksomheder inden for miniature-wargaming i verden. Games Workshop producerer adskillige linjer af minispil, herunder Warhammer Age of Sigmar, Warhammer 40.000, The Lord of the Rings Strategy Battle Game, Necromunda og Blood Bowl. Games Workshop producerer også bøger, kunsttryk, brætspil, kortspil og videospil. Games Workshops hovedkvarter ligger i Nottingham, England, og har over 5000 ansatte på verdensplan.

Games Workshop med alt indenfor Warhammer

Games Workshop er firmaet bag Warhammer-serien, som omfatter en række forskellige spil, der foregår i både fantasy- og science fiction-universer.

Det mest populære af disse spil er nok Warhammer 40.000, som foregår i en dystopisk fremtid, hvor mennesker og en række andre racer kæmper om overherredømmet. Killteam er en mindre udgave af Warhammer 40.000, mens Necromunda fokuserer på bandekrig i det samme univers. Horus Heresy er et andet populært spil fra Games Workshop, der foregår i år 30.000 under en afgørende begivenhed i Warhammer 40.000’s historie. Age of Sigmar er et mere traditionelt fantasyspil med riddere og drager i stedet for rumskibe og rumvæsener.

Games Workshop leverer brændstof til fantasien

Games Workshop leverer værktøj til at samle figurerne, f.eks. en tang, værktøj til at fjerne støbeforme og lim. Til maling af figurer tilbyder Games Workshop farver til alle figurer, så du kan male din bedste hær. Malingerne er vandbaserede og er opdelt i forskellige typer, Base, Layer, Contrast, Dry, Shade og Technical. Til maling af figurer tilbyder Games Workshop også pensler, hvor du kan vælge mellem syntetiske og naturlige pensler. Penslerne findes i forskellige størrelser, alt efter om detaljerne er vigtigst eller mængden er vigtigst. Games Workshop har også et online forum, hvor folk kan dele ideer og stille spørgsmål om deres projekter.

I det hele taget er der alle muligheder for at få skabt lige præcis den figur eller det univers, som du gerne vil have. Games Workshop leverer de enkelte brikker, men hvordan det hele sættes sammen og bruges er helt op til brugeren, som altid har mulighed for at sætte sit eget præg på de hundredvis af forskellige objekter, som kan tilkøbes.