Find pilleovne hos Himmerlands Pejsecenter

Under energikrisen bliver de mest populære pilleovne revet væk. Du får lidt at vide om en pilleovn til varmeflytning. Pilleovne til varmeflytning kommer fra den italienske virksomhed CAMINETTI, der med sit lækre, minimalistiske design fortjener at stå i danske stuer. Når du vælger blandt pilleovne, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Den skal have et display og skal kunne styres med app eller fjernbetjening. Himmerlands Pejsecenter yder god service. Besøg deres showroom i Hobro.

Få smarte pilleovne fra Himmerlands Pejsecenter

Da populariteten omkring pilleovne er steget i den seneste tid, kan det være svært at følge med efterspørgslen. Du kan dog for eksempel bestille en CAMINETTI MONTEGRAPPA RONDE NIS EVO WIFI, som er en pilleovn med topafgang. Du får den i et elegant design, som vil klæde din stue, og du ser funktionerne på et display. Der er mulighed for app-styring og fjernbetjening.

Af andre minimalistiske pilleovne kan du også bestille en EVA CALÒR SILENCE 9, som er en pilleovn med bagudgang. Den har kant, og du kan app-styre den eller betjene den med fjernbetjening. Det er en af de mere støjsvage pilleovne, og den har en effektivitet på 90,5-96 %. Den har plads til en sæk træpiller i pilletanken. Tjek de øvrige modeller på www.himmerlandspejsecenter.dk nu.

Bestil en hyggelig pilleovn til varmeflytning nu

Overvejer du en alternativ opvarmningsmetode til dit hjem, nu hvor gassen er blevet så dyr? Med en pilleovn til varmeflytning kan du få varmen ud i flere rum ved hjælp af rørføring og pilleovnens blæsere. Så kan du nyde den dejlige, tørre varme i tre rum. En pilleovn til varmeflytning, som du kan bestille nu, er CAMINETTI MONTEGRAPPA ETHICA NX EVO, der er en flot ovn til din stue. Den er blank, og som farve på sidebeklædningen kan du vælge Hvid, Mat Sort, Creme eller Bordeaux Rød Højglans. Denne pilleovn sikrer dig nemt varmen, da du kan betjene den med app-styring eller fjernbetjening.

CAMINETTI MONTEGRAPPA EXPO NX EVO er også en pilleovn til varmeflytning, og den ligner den anden, bortset fra, at fronten er mat. Du kan få sidebeklædninger i samme farver, og den kan du også bestille nu. Begge disse pilleovne til varmeflytning har plads til 17 kg i pilletanken, har en virkningsgrad på over 88, 5 % og en A-energimærkning.

Firmaet lover en supergod service. Så hvis du er interesseret i et tilbud på pilleovne generelt eller mere specifikt en pilleovn til varmeflytning? Og har du brug for at få monteret din nye pilleovn til varmeflytning eller én uden? Så kontakt www.himmerlandspejsecenter.dk.