Få succes i din virksomhed med en AGV

AGV’er, eller automatiserede guidede køretøjer, er en type selvkørende lastbiler, der ofte anvendes inden for logistik. En AGV kan bruges til at automatisere dit lager trin for trin, hvor mennesker og AGV’er kan supplere hinanden. De er særligt velegnede til lagre, hvor der er mangel på gaffeltruckførere, da de kan påtage sig mange af de opgaver, som normalt ville kræve en menneskelig fører. En AGV kan også bidrage til at reducere driftsomkostningerne og øge effektiviteten. Selvkørende lastbiler giver altså en række fordele for logistikvirksomheder, herunder forbedret effektivitet og optimeret lagerstyring. NC-Nielsen er en førende leverandør af selvkørende lastbiler, og deres websted er det perfekte sted at finde din nye selvkørende lastbil. Besøg NC-Nielsen i dag og se, hvordan deres AGV kan hjælpe din virksomhed med at få succes.

 

Køb en AGV – du vil ikke fortryde det!

Hvis du leder efter en måde at forbedre effektiviteten af din produktions- eller logistikvirksomhed på, kan du altså med stor fordel overveje at bruge en AGV. Ud over at være mere effektive kan en AGV også forbedre sikkerheden og fleksibiliteten i din virksomhed. Da de f.eks. ikke kræver en menneskelig operatør, er der ingen risiko for, at nogen bliver kørt over af lastbilen. Og da de kan programmeres til at følge bestemte ruter, kan du nemt ændre flowet i din drift for at imødekomme skiftende behov. Alt i alt kan en AGV være en god investering for enhver virksomhed, der er afhængig af at flytte varer rundt. Hvis du mener, at det kunne være en fordel for din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte en leverandør i dag og få mere at vide om, hvad de kan gøre for dig. Du vil i hvert fald helt sikkert ikke fortryde købet af din AGV – og heller ikke, selvom det er en større investering.

 

Gør som Arla og brug en AGV i din virksomhed

NC-Nielsen er eksperter i AGV-installation og kan hjælpe dig med at finde den bedste måde at integrere en AGV i din virksomhed på. Kontakt dem i dag for at få mere at vide. På deres hjemmeside kan du blandt andet læse om succeshistorien fra Arla. NC-Nielsen leverede nemlig løsninger til Arla, som var utroligt glade for løsningen. Der var mange penge at spare, og alle processer blev optimeret og forbedret.