Få indbygningsspot og sengelamper fra Lite-House

Indbygningsspots er meget praktiske, og det fungerer godt med dem i loftet. Hvis du renoverer badeværelse, kan du designe en lampe med indbygningsspots til hullet fra væggen af den gamle brusekabine. De er egnede til vådrum og giver et godt lys, som kan dæmpes. I soveværelset kan du bruge retro BALL WALLs sengelamper, der igen er blevet in. Er du til en moderne, minimalistisk stil? Hos Lite-House finder du spots og sengelamper, som falder i din smag.

Få diskret belysning med indbygningsspot hos Lite-House

Det er vigtigt at få lys nok, og det får du med et diskret indbygningsspot. Har du en lysdæmper på, kan du skabe hyggebelysning, og flere af spottene er egnede til dine vådrum. Mange spots lagerføres i hvid, og ønsker du andre farver, så se leveringstiden på www.lite-house.dk.

Indbygningsspot ‒ GYRO 8W LED DOWNLIGHT 2700K IP44 er til dig, der vil renovere badeværelse, da det kan tåle at være i et vådrum. For kun 8 W får du 600 lumen, der svarer til mellem 40 og 60 W. Dit el-forbrug ved denne pære bliver sat ned til mindre end en femtedel. Det betyder noget med de nuværende elpriser! Indbygningsspottet kan kippes 25° og give lys, hvor du ønsker det.

Indbygningsspot ‒ GYRO 9W LED DOWNLIGHT 3000-2000K IP44 er en luksusbelysning over dit badekar. K står for kelvin og fortæller, om lyset er koldt eller varmt. Tonen i lyset i det her indbygningsspot går fra halogenpærer til tæt på stearinlys. Du får det i hele fire farver: mat hvid, mat sort, børstet stål og antikt messing.

De har sengelamper til det moderne soveværelse

Er du nået til indretningen af dit soveværelse? Du får nydelige sengelamper, der giver et diskret eller direkte lys. Mange af dem er udført i stål og passer ind i dit moderigtige soveværelse. Du får blandt andet BALL WALLs med og uden hylde.

BALL WALL VÆGLAMPE, den klassiske sengelampe fra 70’erne, er med sit retro-look blevet et hit igen. Den er fastgjort til væggen med en magnet, og du kan dreje den i alle retninger. Har du brug for at dæmpe lyset, kan du tage den ud af magneten og lade den hænge. Ud over standardfarverne fås den i blå, blankt krom og kobber samt antikt messing.

BALL WALL VÆGLAMPE MED USB STIK er sengelampen for dig, der har så minimalistisk en stil, at du ikke har brug for et natbord. Den er forsynet med et USB-stik til din mobillader. Det er smart! Stik mobilen i laderen, og læg mobilen til opladning på hylden. Der er også plads til en bog ved de nytænkte BALL WALL sengelamper.

Husk flade pærer, for eksempel LED Star LED R39 Reflektor 1,5W=25W E14 til dine BALL WALL sengelamper. Ellers stikker pæren ud. Tænk indbygningsspots og sengelamper ind, når du renoverer eller bygger nyt. Bestil dem, der passer til dig på www.lite-house.dk.