Bæredygtighedsagendær giver dig og din virksomhed en masse muligheder

Det kan være svært at nå målene for styring og bæredygtighed uden de rigtige værktøjer. Vores GRC-pakke samler alt det, en virksomhed har brug for til at styre disse dagsordener effektivt i én integreret løsning. Med denne software kan du strømline processer, forbedre synligheden og afbøde risici mere effektivt. Som et resultat heraf vil du kunne opbygge en stærkere virksomhed med et solidt fundament for succes. Få flere informationer om RISMA´s GRC Suite. De sikre at du får bygget en solidt fundament så du kan bygge en stærk forretning.

GRC Intelligence Center giver dig valide data

GRC Intelligence Center giver dig valide data, som du kan handle på. Ved at samle GRC-indsatsen på tværs af afdelinger i en integreret løsning sikrer du, at du baserer forretningsbeslutninger på de samme indsigter, rapporter og KPI’er. I GRC Intelligence Center kan du finde data om. Status og fremskridt for alle GRC-aktiviteter. Relevante KPI’er for dit arbejde med overholdelse. Datastyring og fremskridtsrapportering. Disse data vil hjælpe dig med at indtage en proaktiv tilgang til virksomhedens compliance og opbygge tillid hos din bestyrelse, myndigheder og partnere.

Samarbejde med førende eksperter på tværs af løsninger giver dig fleksibilitet

Samarbejde med førende eksperter på tværs af løsninger giver dig fleksibilitet, sikkerhed og høj modenhed i forhold til overholdelse. Disse partnerskaber dækker juridiske, risikostyring og revision og sikrer, at indholdet af løsningen er opdateret og i overensstemmelse med reglerne. Vi har omsat ekspertviden til systematiserede processer, der gør det lettere for dig at følge bedste praksis. Alt er baseret på kendte standarder. På den måde kan du fokusere på dine forretningsmål i sikker forvisning om, at dine løsninger er kompatible og sikre. Kontakt os for at få mere at vide om vores førende løsninger. Hvis du ønsker større viden, kan du altid besøge hjemmesiden og se deres store guides omkring alle de emner du finder interessante. Vi har alt det du søger indenfor data, og kan forsikre dig at du finder det du søger.