Amazon Kindle og andre e-bogslæsere hos eBookReader.dk

Klik ind på eBookReader.dk, og se de varme tilbud! Lige nu forhandler de et komplet Onyx-sæt til en stærkt nedsat pris. Du finder også de populære Amazon Kindle-e-bogslæsere samt et hav af tilbehør for at få den bedste oplevelse. Se bl.a. en af deres nyeste inkluderinger – Amaz-smarture.

Få et godt tilbud på en e-bogslæser til sommerens glædelige læsestunder

Mange tablet-ejere er tilbageholdende med at investere i en e-bogslæser. Her får man et apparat i nogenlunde samme størrelse og med et vis overlap i funktion. Når man først har taget springet, så er det meget sjældent, at det fortrydes. En af de væsentligste forskelle er E-ink, som gør det langt mere behageligt at læse selv efter mange timer. Det gør det også nemmere at se i solen, hvor en alm. skærm døjer med langt mere reflektion.

Sommeren er over os, og det betyder for mange også masser af læsning – i sommerhuset, i skoven, på stranden eller blot derhjemme i solsengen med et koldt glas iskaffe i hånden. Det kan selvfølgelig også være ombord toget eller bussen på vej til arbejde, når det er tid til at vende tilbage til kontoret.

Hos eBookReader.dk finder du e-bogslæsere fra et væld af mærker, der alle scorer højt på kvalitetsskalaen. Du finder e-bogslæsere fra Onyx og PocketBook, men selvfølgelig også klassiske Amazon Kindle, der for alvor gjorde denne type elektroniske enhed populær. Gider du heller ikke gå på kompromis med din læseoplevelse? Så er en decideret e-bogslæser et must!

Amazon Kindle hos eBookReader.dk

Amazon Kindle er en serie, der oprindeligt startede med den klassiske Kindle-e-bogslæser, men som i dag er udvidet til flere typer af serier. Kindle Paperwhite, som er en af de mest populære readers, er i dag på 5. generation. Med Amazon Kindle Paperwhite 5 får man en eksklusiv e-bogslæser til en rigtig favorabel pris! I hvert fald hos eBookReader.dk, der også har gode tilbud på andre brands.

Kindle fra Amazon er i dag populære i hele Verden. Man skal dog være opmærksom på forskellen imellem Amazon Kindle og andre brands, der er Android-baserede som Onyx, da man låser sig fast til Amazon Kindle og deres økosystem, hvis man vælger en af deres modeller. Så hvis man skal have adgang til eReolen og andre populære apps til bøger, så skal man vælge et af de andre brands som Onyx, der understøtter dette. Vil du vide mere om Amazon Kindle og kompatibilitet? Så tøv ikke med at kontakte det venlige personale hos eBookReader.dk, der sidder klar ved tasterne til at hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning.