Alt om reparation af MacBook

Er ud så uheldig, at din MacBook er gået i stykker og skal repareres, så er der heldigvis meget hjælp at hente. Har du styr på elektronik, er der dog mulighed for selv at reparere nogle af problemerne. Vi vil herunder forsøge at gøre dig klogere på, hvorvidt du selv kan reparere din computer.

Hvor kan jeg få repareret min MacBook

Det er helt klart det nemmeste og sikreste at få professionel hjælp til Macbook reparation. På den måde sikrer du dig, at din computer bliver repareret korrekt, og du undgår kortslutninger. Vil du have hjælp til reparation af din MacBook, kan du hente hjælp hos en Apple forretning, dog finder du også oftest den dyreste pris her. Du kan dog i dag få repareret din Apple produkter mange andre steder både online og i fysiske butikker. Du skal dog altid sørge for, at værkstedet bruger autoriserede reservedele.

Kan jeg selv reparere min MacBook?

Som hovedregel anbefales det, at du altid går til en ekspert, når din computer skal laves. Er du kendt med elektronik og ved, hvad du laver, så er der dog mulighed for selv at reparere de mindre skader. Du kan eksempelvis skifte SSD-harddisk eller batteri, hvis du har styr på det. Vælger du selv at reparere din MacBook er det rigtig vigtigt, at du fjerner batteri og netledning, inden du går i gang med arbejdet. Det er nemlig enormt vigtigt at undgå kortslutninger. Derfor bør du også bruge plastikværktøj og være jordet!

Her kan du købe Apple reservedele

Vælger du selv at reparere din MacBook, og mangler du reservedele, så kan du købe reservedele mange steder online. Her er det også vigtigt, at du sørger for at købe reservedele, som er autoriserede, da det er det sikreste. Hvis du senere hen skal sælge din computer, er det også vigtigt, at alle delene er originale reservedele.