AAG fører vi et bredt udvalg af gummimåtter

Hos AAG fører de et bredt udvalg af gummimåtter – find den rigtige gummimåtte til dine behov her. De leverer forskellige gummigulvmåtter, herunder ergonomiske arbejdsmåtter, aflastningsmåtter, ståmåtter og antistatiske måtter i holdbar og høj kvalitet til arbejdspladser. En gummimåtte har mange anvendelsesmuligheder og er velegnet til brug i alle brancher, uanset om det er sværindustri, produktion og lager, kontor eller detailhandel mv. Hos AAG kan du få en gummimåtte, der er skridsikker og beskytter mod hårde, glatte og kolde overflader, samtidig med at den aflaster ben, kramper og træthed. Ved at investere i en gummimåtte kan du være med til at skabe et mere sikkert og behageligt arbejdsmiljø. Tag kontakt til deres team i dag for at drøfte dine behov.

Hårde gulve kan være hårde for dine fødder og ben

Hårde gulve kan være hårde for dine fødder og ben, især hvis du står på dem i længere tid. Derfor er deres udvalg af gulvmåtter i gummi perfekt til arbejdspladser, hvor medarbejderne skal stå i længere tid. Deres gummimåtter er fremstillet af stødabsorberende og skridsikre materialer og beskytter medarbejdernes led og fødder, samtidig med at de reducerer ubehag og ømhed. Og til våde miljøer har de måtter med mikroceller, der stimulerer blodcirkulationen i ben og fødder via små luftbobler. Så uanset hvad dine behov er, har de en gummimåtte, der passer til dine behov.

Gummimåtte til elektrostatisk udladning

Når du arbejder med elektriske komponenter eller syntetiske materialer, er det vigtigt at begrænse statisk elektricitet for at undgå ubehagelige stød og beskadigelse af udstyret. En gummimåtte til elektrostatisk udladning, også kendt som en ESD-måtte eller antistatisk måtte, kan hjælpe med at kontrollere ophobning af statisk elektricitet. Hos AAG tilbyder de en række ESD-måtter fremstillet af forskellige materialer, der passer til dine behov. Uanset om du er på udkig efter en måtte med ekstra dæmpning eller en, der er nem at rengøre, har de dækket dig ind. Gennemse deres udvalg af ESD-måtter i dag, og find den perfekte måtte til din arbejdsplads. Hvis du ønsker at få svar på dine spørgsmål, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid give dig et fyldigt svar, så du med ro i maven kan handle frit med ro i maven.