365 SharePoint er en cloud-baseret tjeneste

365 SharePoint er en cloud-baseret tjeneste, der hostes af Microsoft, og som gør det muligt for virksomheder af alle størrelser at oprette og dele websteder. Med 365 SharePoint kan medarbejderne nemt samarbejde med kolleger, partnere og kunder. Opsætning af 365 Sharepoint-lagring er enkel og kræver kun få minutter. Se videoerne “Opsætning af Office 365-lagring” og “Deling af filer” her for at komme i gang. Ønsker du en nem måde at dele dokumenter og oplysninger med kolleger, partnere og kunder på? 365 SharePoint er den cloud-baserede løsning for dig! Denne tjeneste, der er hostet af Microsoft, giver virksomheder af alle størrelser mulighed for at oprette teamwebsteder til samarbejde. Det er nemt og hurtigt at komme i gang – se blot “Opsætning af Office 365-lagring.

Organisationer kan implementere og administrere 365 SharePoint Server

Organisationer kan implementere og administrere SharePoint Server on-premises på deres egen server på arbejdspladsen/organisationen. Den indeholder alle funktionerne i SharePoint Foundation samt yderligere værktøjer såsom Enterprise Content Management, Business Intelligence, Enterprise Search, Personal Sites og Newsfeed. Du kan downloade SharePoint Server 2016 her. OnePoint hjælper gerne med både opsætning og tilpasning, efter dine behov. Organisationer kan også drage fordel af Microsoft Azure til at køre SharePoint i skyen. Denne mulighed giver organisationer en skalerbar, meget tilgængelig og omkostningseffektiv løsning til at køre SharePoint. Kontakt OnePoint for at få flere oplysninger om, hvordan du kan køre SharePoint i Azure.

Individuelle og samarbejdsbaserede arbejdsprocesser i din virksomhed

SharePoint er et effektivt værktøj til optimering af individuelle og samarbejdsbaserede arbejdsprocesser i din virksomhed. SharePoint kan f.eks. bruges til at skabe oversigter og styre datadrevne arbejdsprocesser – enten gennem proaktive handlinger eller automatiserede løsninger. På denne måde hjælper SharePoint organisationer med at forbedre deres effektivitet og virkningsgrad. SharePoint kan også bruges til at oprette interne websteder, så medarbejderne får hurtig og nem adgang til de oplysninger, de har brug for. Ved at strømline arbejdsprocesserne kan SharePoint hjælpe organisationer med at forbedre deres samlede resultater.